Despre noi

Pentru prima dată în România, o platformă pentru bicicliști, forțe de ordine și întreaga lume a iubitorilor de ciclism în numele unui obiectiv comun:
Combaterea furturilor de biciclete, dar și pentru a încuraja mobilitatea urbană într-un mediu mai sigur, ecologic și durabil.

Cine suntem?

eBikerNation este un start-up fondat de Cristian Macovei și Riccardo Talarico având ca și scop atât combaterea furtului de biciclete cât și susținerea mobilității urbane prin utilizarea mijloacelor de transport alternativ, ecologic.

Ideea s-a născut în 2018 după o perioadă minuțioasă de studiu și dezvoltare cât și din dorința de a aplica cunoștințe în domeniul protecției datelor – sectorul de operare al fondatorilor – pentru a combate una dintre cele mai răspândite probleme ale fiecărui biciclist: furtul de biciclete.

În prezent, o echipă de specialiști se ocupă cu meticulozitate de partea tehnică a proiectului, în timp ce Cristian se află în continuă căutare de noi parteneri și colaborări pentru a oferi o experiență unică și o valoare adăugată tuturor utilizatorilor.

Să cumperi o bicicletă, să o înregistrezi și să o protejezi simțindu-te parte dintr-o comunitate care implică autoritățile și care veghează asupra bicicletelor sunt toate acțiuni care fac parte integrantă din experiența eBikerNation.

Cristian Macovei

Fiind un pasionat de biciclete și, așa cum s-a întâmplat cu mulți alții, mă regăsesc și eu printre victimele furtului de biciclete. A mea a fost furată cu câțiva ani în urmă iar de atunci am început să lucrez la o metodă care ar putea ajuta toți iubitorii de două roți să-și protejeze vehiculul. Inspirat de un vis și ghidat de valori precum pasiunea, libertatea și prietenia, a apărut o idee simplă care ar schimba totul. Tot ce îmi doream era să îmbunătățesc sentimentul de securitate pentru toți cei care, ca mine, folosesc bicicleta și care înțeleg ciclismul ca fiind nu doar ca un simplu exercițiu, ci ca un element de libertate, un stil de viață și un moment de agregare.

Riccardo Talarico

Născut și crescut în Italia, unde pasiunea pentru ciclism este adânc înrădăcinată în cultura populației, am decis să profit de cunoștințele mele în protecția datelor pentru a rezolva una dintre cele mai importante probleme pentru fiecare biciclist: furtul de biciclete. Ajuns în România în 2015 l-am cunoscut pe Cristian, cu care împărtășesc această pasiune. Împreună am început să dezvoltăm un sistem care să permită comunității mari de bicicliști din România să își continue pasiunea în siguranță completă.

Misiunea noastră

Bicicleta ta înseamnă libertate. Nu o pierde!

Tot ce ne dorim este să îmbunătățim sentimentul de securitate pentru toți cei care, ca noi, folosesc bicicleta și care înțeleg ciclismul nu doar ca un simplu exercițiu sau activitate fizică, ci ca un element de libertate, un stil de viață și un moment de relaxare.

Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți menține echilibrul trebuie să continui să mergi înainte. – Albert Einstein (1879 – 1955)

Shopping Cart

Noi nu va promitem ca NU VI SE VA FURA BICICLETA, ci va garantam o protecție completa, mijloacele cele mai bune in protejarea, recunoașterea si recuperarea bicicletelor la nivel national! (Susținuți de autorități)