Cum poti sa-ti recunosti bicicleta in caz de furt?

Cum poti sa-ti recunosti bicicleta in caz de furt

Iti lasi bicicleta peste noapte in locuri intunecate?

Sau pe casa scarii de la bloc?

Ti-e frica ca bicicleta ta ar putea furata?

Crezi ca nu o protejezi suficient?

In cazul in care consideri ca bicicleta ta ar putea fi furata este recomandat sa iei cateva masuri de siguranta.

Acestea fiind spuse, in randurile de mai jos vei putea gasi mai multe detalii referitoare la cum sa-ti protejezi bicicleta impotriva furtului dar si cum sa o recunosti in cazul in care a fost furata.

Cum poti sa-ti recunosti bicicleta in caz de furt?

Pastreaza toate documentele care le-ai primit cand ai cumparat bicicleta

Fie ca iti cumperi o bicicleta noua sau una second-hand, trebuie sa pastrezi toate documentele care atesta ca esti proprietarul bicicletei.

Recomandam sa pastrezi chiar si documentele primite de la unitatea de service (daca e cazul) sau chitantele care fac referire la accesoriile pe care le-ai cumparat.

Incearca sa indosariezi toate documentele pe care le-ai strans de-a lungul timpului cu privire la bicicleta ta. De asemenea, poti pastra chiar si asigurarile pe care le-ai facut de-a lungul timpului.

In cazul in care ti-a fost furata bicicleta toate aceste documente te vor ajuta sa demonstrezi ca esti proprietarul de drept.

Fotografiaza-ti bicicleta

Fotografiaza-ti bicicleta din cat mai multe unghiuri.

Mai mult decat atat, poti face fotografii cu semnele specifice care se regasesc pe aceasta. Fa poze si in momentul in care aspectul fizic al bicicletei se schimba, spre exemplu atunci cand ii adaugi unele accesorii.

Toate aceste fotografii vor demonstra ca bicicleta iti apartine.

Atunci cand bicicleta iti este furata poti sa oferi politiei toate aceste fotografii, lucru care va face mult mai simplu intregul proces de recuperare.

Iata si alte informatii despre cum poti sa-ti recunosti bicicleta in caz de furt

Noteaza-ti numarul de inregistrare si modelul bicicletei

Numarul de inregistrare si modelul bicicletei sunt foarte importante.

Nu ai cum sa le tii minte si cel mai bine ar fi sa le ai scrise pentru a le transmite organelor de politie astfel incat sa poata fi identificata mai usor.

Cum gasesti numarul de inregistrare al bicicletei?

Toate bicicletele au un numar de inregistrare care este de cele mai multe ori gravat pe partea metalica, mai exact in locul unde sunt imbinate pedalele. Daca codul de inregistrare nu se afla in locul respectiv il vei putea gasi gravat pe bara din aluminiu de langa roata din spate sau pe tubul de sub ghidon. Cauta acest cod pe bicicleta ta si noteaza exact locul unde il gasesti.

Si tehnologia te poate ajuta la protejarea sau recuperarea bicicletei in caz de furt!

Exista 2 solutii care ti le pune la dispozitie tehnologia din zilele noastre si care te pot ajuta sa-ti protejezi bicicleta sau sa o localizezi in caz de furt.

1. Registrul national de biciclete – acesta reprezinta o platforma dedicata bicicistilor si forțelor de ordine care printre altele are si scopul de a combate furtul de biciclete. O opțiune convenabilă pentru orice proprietar de bicicletă, fiind disponibilă pentru toate bicicletele, chiar si cele fara factura.

Poti afla mai multe detalii sau te poti înscrie apăsând aici.

2. GPS Tracker pentru biciclete – acesta se montează in cadru si nu va putea fi ușor observat de hoții de biciclete. Ulterior iți vei putea localiza bicicleta foarte simplu cu ajutorul aplicației dedicate, aceasta fiind disponibila atât pentru iOS cat si pentru Android.

𝘈𝘪 𝘰 𝘣𝘪𝘤𝘪𝘤𝘭𝘦𝘵𝘢̆ 𝘴̦𝘪-𝘵̦𝘪 𝘥𝘰𝘳𝘦𝘴̦𝘵𝘪 𝘶𝘯 𝗮𝗻𝘁𝗶-𝗳𝘂𝗿𝘁 𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝘂𝗺?

𝗲𝗕𝗶𝗸𝗲𝗿𝗡𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻.𝗿𝗼 𝘷𝘢 𝘱𝘶𝘯𝘦 𝘭𝘢 𝘥𝘪𝘴𝘱𝘰𝘻𝘪𝘵̦𝘪𝘦 𝘶𝘯 𝗰𝗮𝗿𝗱 𝗱𝗲 𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹 𝘴̦𝘪 𝘴𝘪𝘴𝘵𝘦𝘮𝘦 𝘢𝘷𝘢𝘯𝘴𝘢𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘮𝘢𝘳𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘴̦𝘪 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘳𝘦 (Bike GPS Tracker) 𝘤𝘰𝘯𝘤𝘦𝘱𝘶𝘵𝘦 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮-𝘁̦𝗶 𝗽𝗿𝗼𝘁𝗲𝗷𝗮, 𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮 𝘀̦𝗶 𝗿𝗲𝗰𝘂𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗯𝗶𝗰𝗶𝗰𝗹𝗲𝘁𝗮 𝘤𝘶 𝘴𝘱𝘳𝘪𝘫𝘪𝘯𝘶𝘭 𝘱𝘳𝘰𝘮𝘱𝘵 𝘢𝘭 𝘢𝘶𝘵𝘰𝘳𝘪𝘵𝘢̆𝘵̦𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘪𝘯 𝘤𝘢𝘻 𝘥𝘦 𝘧𝘶𝘳𝘵.

Mai multe detalii poti afla pe acest link.

Pana la urma doar de tine depinde modul in care alegi sa iti protejezi bicicleta, dar sfatul nostru in acest context este cat se poate de clar: Este imperativ sa-ti protejezi bicicleta!

Distribuie:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hai la o tură!

Articole similare

Esti sigur ca bicicleta ta, este bicicleta ta?

𝗖𝗮̂𝗻𝗱 𝗱𝗲𝗰𝗶𝗱𝗲𝘁̦𝗶 𝘀𝗮̆ 𝗰𝘂𝗺𝗽𝗮̆𝗿𝗮𝘁̦𝗶 𝗼 𝗯𝗶𝗰𝗶𝗰𝗹𝗲𝘁𝗮̆ 𝘀𝗲𝗰𝗼𝗻𝗱-𝗵𝗮𝗻𝗱 (la mâna a doua) online sau din târguri de profil, indiferent de site-ul care poartă anunțul, trebuie să

Shopping Cart

Noi nu va promitem ca NU VI SE VA FURA BICICLETA, ci va garantam o protecție completa, mijloacele cele mai bune in protejarea, recunoașterea si recuperarea bicicletelor la nivel national! (Susținuți de autorități)